Barletasit
Barletas është emri i dytë i çdo studenti që ndjek studimet e tij në UMB. ZSHS është celula e parë e çdo aktiviteti që organizojnë Barletasit brenda dhe jashtë kampusit.
ZSHS - Pse të marrim pjesë?
Ne mundësojmë bashkëveprime që ndihmojnë në formimin e studentëve të sotëm dhe personave që ata bëhen nesër!
Mendart në UMB
Konkursi studentor për esenë më të mirë sipas motos: "Mendo artistikisht për një jete shpirtërore te pasur, por vepro realisht për një te ardhme prospere".
Gazeta "Zëra Studentorë"
Sikundër sugjeron titulli, revista është si një dritare për të parë më mirë botën e të rinjve të sotëm e për të kuptuar në këtë mënyrë se çfarë përmban e ardhmja.
Studentet Ambasadore
Ata janë përzgjedhur për të qenë përfaqësuesit më të denjë të trupës studentore në UMB, në aktivitete të ndryshme brenda dhe jashtë universitetit.
Klubet Studentore
Ato kanë në plan të parë orientimin e studentit, akomodimin e tij me jetën studentore dhe zbukurimin e saj.
Shërbimet për Studentët
Biblioteka, Kafeteri, Sallë Kinemaje, Student Lounge,Shërbime për aktivitete argëtuese jashtë kampusit.
Kalendari Aktiviteteve
Informohuni mbi aktivitetet e ardhshme në UMB! Jeni të mirëpritur!
Informacion për Kontakte
Ejani në zyrën e ZSHS për një bisedë shoqërore ose sugjerim, për ta bërë akoma edhe më të këndshme jetën në UMB.
Evente Lajme
17.11.2015
Takim i rradhës me studentët e Forumit për Universitetin Cilësor
19.06.2015
MOMENTE NGA SUMMER PARTY!
01.06.2015
Klubi i Vullnetareve në UMB, ndihmë fëmijeve në nevojë
21.01.2016
Vizitë studimore në Parlament!
15.01.2016
Vizita studimore e studentëve të Universitetit të Nebraskës në UMB!
26.11.2015
Bli nje kartoline dhe Dhuro Buzeqeshje!
16.03.2015
Mundësi punësi brenda dhe jashte vendit për studentët e Shluj "Universiteti Marin Barleti"
30.01.2015
Marrëveshje bashkëpunimi me Kolegjin Evropian të Kosovës
Më shume »