Studentët - Universiteti "Barleti"

Qeveria Studentore është organizim i studentëve në Universitetin “Barleti”, i përbërë nga përfaqësuesit e studentëve nga të gjitha fakultetet dhe departamentet përbërëse të zgjedhur në mënyrë demokratike. Objektivi themelor i Qeverisë së Studentëve është që të sigurojë zhvillimin akademik të studentëve dhe rritjen e tyre sociale dhe personale. Qeveria e Studentëve zgjidhet çdo vit nga votat e studentëve. Qeveria e Studentëve promovon, koordinon dhe inkurajon pjesëmarrjen e studentëve dhe përfaqësimin e ideve e opinioneve të tyre në organet drejtuese të Universitetit, në strukturat mësimore-kërkimore dhe synon garantimin e shërbimeve si:

  • Funksionimin e Klubeve Studentore;
  • Shërbimeve dhe Aktiviteteve Sociale;
  • Përmirësimin e jetës në kampus.

Kriteret e përzgjedhjes për këtë status janë:

  1. Studentë të nivelit të lartë akademik;
  2. Frekuentues i rregullt në proçesin mësimor;
  3. Aftësi të mira komunikimi ku të shprehë entuziazmin e tij/saj;
  4. Sjellje korrekte dhe profesionale kur përfaqëson Universitetin "Barleti".

Financë-Kontabilitet
Viti 1: Suela Saliaj, E-mail: [email protected]
Viti 2: Lisandra Frroku, E-mail: [email protected]
Viti 3: Denada Peca, E-mail: [email protected]

Financë, bankë, sigurime dhe pasuri të paluajtshme
Viti 1: Klea Lulashi, E-mail: [email protected]
Viti 2: Bardhe Pacani, E-mail: [email protected]
Viti 3: Gresjana Bruçi, E-mail: [email protected]

Marketing, publicitet dhe marrëdhënie me publikun
Viti 1: Silva Biba, E-mail: [email protected]
Viti 2: Adelajda Daja, E-mail: [email protected]
Viti 3: Xhesika Kaci, E-mail: [email protected]

Arkitekturë
Viti 1: Ester Hamataj, E-mail: [email protected]
Viti 2: Ines Toska, E-mail: [email protected]
Viti 3: Enerida Metani, E-mail: [email protected]
Viti 4: Jurgena Porja, E-mail: [email protected]
Viti 5: Marsjola Selmani, E-mail: [email protected]

Informatikë e Aplikuar
Viti 1: Niki Zaimi, E-mail: [email protected]
Viti 2: Fabio Arapi, E-mail: [email protected],

Viti 3: Ada Osmani, E-mail: [email protected]
Master: Gevio Tabaku, E-mail: [email protected]
Master: Koi Barbullushi, E-mail: [email protected]

Menaxhim Biznesi
Viti 1: Arinda Merkuri, E-mail: [email protected]
Viti 2: Hajdi Estrefi, E-mail: [email protected]
Viti 3: Leonard Uldedaj, E-mail: [email protected]

Drejtësi
Viti 1: Fabio Ndoci, E-mail: [email protected]
Viti 2: Medea Avduli, E-mail: [email protected]
Viti 3: Konstandina Bile, E-mail: [email protected]
Master: Melisa Mulaj, E-mail: [email protected]

Shkenca-Politike
Viti 2: Dajana Ponari, E-mail: [email protected]
Viti 3: Murat Hasa, E-mail: [email protected]

Psikologji
Viti 1: Ester Kole, E-mail: [email protected]
Viti 2: Sara Shkodra, E-mail: [email protected]
Viti 3: Tea Myftari, E-mail: [email protected]

Punë-Sociale
Viti 2: Pamela Deliu, E-mail: [email protected]
Viti 3: Blenajda Ahmet, E-mail: [email protected]

Menaxhim në Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Viti 1: Laura Celoleskaj, E-mail: [email protected]
Viti 2: Darjo Seiti, E-mail: [email protected]
Viti 3: Çeleste Çerpja, E-mail: [email protected]

Infermieri
Hati Lamaj, E-mail: [email protected]

Farmaci
Amelia Ibrahimi, E-mail: [email protected]

Fizioterapi
Evi Kazani, E-mail: [email protected]

Edukim Fizik dhe Sporte
Nikola Simoni, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 1, grupi 1+2, E-mail: [email protected]
Fatjona Dushku, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 1, grupi 3, E-mail: [email protected]
Tedi Xhela, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 1, grupi 4, E-mail: [email protected]
Sabjan Hysaj, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 1, grupi 5+6, E-mail: [email protected]
Romina Rroshi, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 1, E-mail: [email protected]
Klaudio Muho, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 2, E-mail: [email protected]
Anxhelo Kuqali, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 3, E-mail: [email protected]
Brajan Marku, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 4, E-mail: [email protected]
Ajvi Rreceku, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 6, E-mail: [email protected]
Redion Balla, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 7, E-mail: [email protected]
Flori Rraja, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 8, E-mail: [email protected]
Sonja Barjamaj, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 2, grupi 9, E-mail: [email protected]
Era Arapi, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 1, E-mail: [email protected]
Daniel Kacabani, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 2, E-mail: [email protected]
Hervis Arapi, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 3, E-mail: [email protected]
Alondo Xhafa, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 4, E-mail: [email protected]
Endri Pire, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 5, E-mail: [email protected]
Idriz Gerbi, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 6, E-mail: [email protected]
Albi Subashi, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 7, E-mail: [email protected]
Eno Gora, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 8, E-mail: [email protected]
Dorian Tepelena, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 9, E-mail: [email protected]
Ina Brahja, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 10, E-mail: [email protected]

Master Shkencor:
Oresti Gjonaj, E-mail: [email protected]
Melisa Mulaj, E-mail: [email protected]

Master Profesional
Martin Karemanaj, Edukim Fizik dhe Sporte, viti 3, grupi 3, E-mail: [email protected]
Aldorida Beqiraj, E-mail: [email protected]

Kolegjet profesionalë
Herlin Goskolli, Teknik në pajisje elektronike dhe TIK., E-mail: [email protected]

REGJISTROHU NË NEWSLETTER