Foto Galeria e Lajmit
 
Të Lista e Lajmeve / EventevePrint
Bli nje kartoline dhe Dhuro Buzeqeshje!

Studentët dhe pedagogët e Shluj "Universiteti Marin Barleti" me një xhest human sot dhuruan shume.

Bli nje kartolinë dhe Dhuro Buzëqeshje në ndihmë të fëmijëve të fshatrave SOS , Tiranë.

Barletasit, krenarë që mundën të japin ndihmesën e tyre.