Students - Barleti University

Students - Barleti University

Ky klub organizon në mënyrë periodike evente sportive, si kampionate në volejboll, basketboll, futbollit, tenis, aerobi etj. Klubi i tifozëve synon përfshirjen e studentëve duke krijuar një grup tifozësh vullnetaresh në mënyre që të përkrahin dhe mbështesin ekipin tonë Barleti Volley në çdo ndeshje. Gjithashtu studentët që kanë prirje në kërcim, gjimnastikë, aerobi mund të bashkohen në grupi i tifozeve të Universitetit “Barleti”.

Ky klub stimulon lёvizjet mjedisore, kulturore, turistike dhe sportive tё studentëve si psh hiking, trekking, kanoeing, scuba diving, rafting, kayaking, ski, organizime të shëtitjeve me biçikleta në qytet, ecje tё lira nё itenerare alternative, ekskursione etj.

SI DO TË FUNKSIONOJË KLUBI?

Pjesë e këtij klubi do të jenë studentë të “Universitetit Barleti” nga të gjitha programet e studimit, Alumni dhe gjimnazistë nga e gjithë Shqipëria. Ky klub ka për qëllim që të motivoj dhe të ofroj mbështetje për studentët Barletas të cilët kanë dëshirë të zhvillojnë aktivitete sportive, itinerare turistike, eskursione etj. Klubi duhet të mblidhet të paktën një herë në muaj në varësi të organizimeve. Klubi do të ngrihet, zhvillohet dhe mbështetet nga: Dekani i Studentit, Departamenti i “Edukimit Fizik dhe Sporte”, Departamenti i “Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit”, Shoqata Barleti, Qeveria Studentore dhe Alumni. Qëllimi është që klubi të nisë të ketë pavarësi në funksionim dhe të vetë-ndërmarrë nisma.

KUSH MUND TË BËHET PJESË E KËTIJ KLUBI?

Çdo student i “Universitetit Barleti”; Çdo person që ka dëshirë sportin, turizmin.

Si mund të aplikoni për të qenë pjesë e Klubit?

  • 29 Maj 2024

More
“OPEN DAY” ME DEPARTAMENTIN E “EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTE”
Kampionati i Basketbollit në Universitetin Barleti
  • 21 Maj 2024

More
  • 09 Maj 2024

More
NJË TJETËR TRIUMF PËR BARLETASIN JUEN SHABANAGA
Ceremonia e ndarjes së çmimeve për Kampionatin e Qitjes Sportive
  • 24 Prill 2024

More
  • 23 Prill 2024

More
“Tirana Folk Games Fest” në Universitetin Barleti
KAMPIONATI I QITJES SPORTIVE MES STUDENTËVE BARLETAS
  • 22 Prill 2024

More

FUNKSIONI I KLUBIT

Klubi duhet të mblidhet të paktën një herë në muaj në varësi të organizimeve. Klubi do të ngrihet, zhvillohet dhe mbështetet nga: Dekani i Studentit, Departamenti i “Edukimit Fizik dhe Sporte”, Departamenti i “Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit”, Shoqata Barleti, Qeveria Studentore dhe Alumni. Qëllimi është që klubi të nisë të ketë pavarësi në funksionim dhe të vetë-ndërmarrë nisma.

...
...
...
...

Struktura e klubit

MENTOR I KLUBIT:

Dr. Elda Mamoçi

Universiteti “Barleti’’
Adresa: Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
Telefon:
E-mail: [email protected]
web: www.umb.edu.al

KOORDINATORË TË KLUBIT:

1. Fabjona Hasani
2. Julian Talaj
3. Era Arapi
4. Ina Brahja
5. Martin Karamanaj
6. Sonja Bajramaj

SEKRETARE E KLUBIT:

1. Alondo Xhafa

SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER