Elvana Rajta
 
Elvana Rajta

Vendlindja: Tiranë

Gjimnazi: Qemal Stafa

Dega: Arkitekturë

Viti i diplomimit: 2014-2019

1. Pse zgjodhët UMB?

Duke kërkuar profesionalizmin, rezultati ishte UMB, me një staf akademik shumë të përgatitur.

2. Pse zgjodhët këtë degë?

Për të bërë realitet dëshirën dhe pasionin që më ka ndjekur pas që në moshë fare të vogël.

3. A merr pjesë në klube dhe organizime studentore dhe pse?

Jam pjesëmarrëse dhe kuratore në “CreativeMornings Tirana”, në Konferencën e dytë Ndërkombëtare “The Creative Economy” në Adriapol Institute, si dhe pjesëmarrëse në panaire të ndryshme.

Përgjigjuni me një fjali se çfarë këshillash do t’i jepnit një studenti/e të ri/e ose të ardhshëm mbi këto çështje:

  • Si studiohet në universitet?

Sistematikisht.

  • Si mund të bëhesh student i suksesshëm?

Pasion, dëshirë, punë dhe bashkëpunim me pedagogët.

  • Përshkruaj kampusin.

Kushte dhe mësimdhënie shumë të mirë, ngrohtësi dhe harmoni.

  • Si është transporti në kampus? A ka parking dhe a është me para apo jo?

Transport personal

Parking pa pagesë.

  • Klasa e preferuar. Çfarë arrite prej saj dhe si?

Laboratori i projektimit, sepse më jep hapësirë të shpreh idetë e mia dhe më praktikon në profesionin tim të ardhshëm.