Foto Galeria e Lajmit
 
Të Lista e Lajmeve / EventevePrint
MOMENTE NGA SUMMER PARTY!

Shluj "Universiteti Marin Barleti" organizoi ditën e premte, dt. 19 Qershor partyn e fundvitit akademik për të gjithë studentët dhe pedagogët e tij.

Party u organizua tek Lollipop Club Summer. Të gjithë së bashku kaluam momente shumë të bukura dhe të gëzueshme nën ritmet e muzikës moderne dhe kengetareve te ftuar.

Edhe njëherë studentët e UMB-së treguan se si festohet, tradita do të vazhdojë.